EB
Gość
1. Nick (Login w Travianie): Senara
2. Link do profilu: http://s4.travian.pl/spieler.php?uid=39327
3. Wielko¶æ Populacji: 402 - i ci±gle ro¶nie :-)
4. Nazwy i koordynaty osad: Lunogród (141|-106)
5. Ilo¶æ wojska: Zaraz wy¶lê informacjê odno¶nie ilo¶ci wojska do wskazanej persony.
6. Jak d³ugo grasz w Traviana? Od jakiego czasu posiadasz konto? - Konto me powsta³o w ostatniej dekadzie maja.
7. Jak czêsto siê logujesz? - Kilka razy na dzieñ. Mo¿e nawet kilkana¶cie (je¶li mam tak± sposobno¶æ).
8. Czy by³e¶/a¶ w jakim¶ sojuszu? Je¶li tak to w jakim i dlaczego odszed³e¶/a¶? - By³am pocz±tkowo w M.M. jednak sojusz ten sta³ w miejscu (w dalszym ci±gu stoi). Potem znalaz³am siê w Dolinie, która jest w trakcie rozpadu, wiêc najlepszych z Doliny przyjêto do UtgardPd, gdzie i ja siê znalaz³am.
9. Dlaczego chcesz do nas do³±czyæ - UtgardPd, to bardzo fajny sojusz i dobrze siê w nim czujê jednak nie mamy wspólnych interesów. Jestem zdana sama na siebie. Moi sojusznicy s± "za górami, za lasami...", wiêc jedyne wsparcie jakiego mogê im udzieliæ i jakiego oni mog± udzieliæ mojej skromnej osobie, to dostarczanie niezbêdnych surowców. Chcê znale¼æ siê w sojuszu, który da mi mo¿liwo¶ci rozwoju, w którym bêdê dzia³aæ i widzieæ efekty tych¿e dzia³añ. Przygl±dam siê Waszej progresji i widzê, ¿e prê¿nie siê rozwijacie. Przyznam, ¿e przez Samsona podejmowane by³y próby grabie¿y na mej osadzie. Niegdy¶, niezrzeszony wtedy, Tur1smo równie¿ bawi³ siê w odwety za to, ¿e ja robi³am sobie u niego FS ;o)
10. Miejsca w rankingu: POP, OFF, DEF: 3030, 1946, 3598