EB
Gość
1. TuR1smo
2. http://s4.travian.pl/spieler.php?uid=45316
3. 132
4. 1. Death Zone, 145, -112
5. aktualnie 100 def, 50 off, i 3 jednostki zwiadu. Jutro szkolenie gromów, a do poniedziałku zwiększenie ilości wojska do popu o kolejne 100 %
6. Gram praktycznie od 3 lat. Na s4 konto założone mam od 11/12 Czerwca, czyli kalkulując gram 15 dni
7. Ogólnie poświęcam na gre dziennie z 1-4 godziny.
8. Tutaj nei byłem w żadnym sojuszu. Na innych serwerach grałem w: PAv, Valhalla i Saints
9. Opanowaliście ćwiartkę +,-. A ja mogę przyczynić się do prężniejszego rozwoju. Pomoc militarna, głównie deff i w przyszłości off. Handlowej również nie wykluczam.
10. off: 2920, deff: 6880, pop: 7582.
Chciałbym dodać, że byłem atakowany od Was przez Samson'a. Myślę jednak, że się dogadaliśmy. Były dwa ataki: w pierwszym wyciągnął 24 albo 29 zboża. W drugim wtopił 19 pałek.
Prosiłbym o zwrócenie uwagi na datę rejestracji.
Ładnie się rozwija, trochę za mało popa, ale można wziąć na okres próbny;)
Gość
w takim razie widzę, że żadnych przeciwwskazań nie ma co do wstąpienia we wasze szeregi. Co prawda chciałbym jeszcze dorobić wojska, żeby to jakoś wyglądało i nie ma problemu. Sittera mogę ustawić. Dobrze by było, gdyby reszta się wypowiedziała.
Gość
Ja jestem jak najbardziej za, najpóźniej w poniedziałek wieczorem spodziewaj się zapa w ambie.
Pozdraiwam
ten wyżej to ja
nie chce sytuacji że przyjałem kogoś bez wiedzy Specnaza, dlatego myśle że poczekamy na niego, jutro będzie, ale jak go znam nie będzie miał żadnych obiekcjii.
Pozdrawiam
Gość
odświeżam...
Gość
na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
150 Falang,
50 Mieczników,
5 Tropicieli,
20 GT.
Na razie z wojskiem muszę troszkę przystopować, bo nie wyrabiam z cropp'em. Troszkę z popem też jestem do tyłu
Także, czekam na odpowiedź. Mam nadzieje, że do końca tego tygodnia już ambasada będzie rozbudowana
Gość
witam
jestem bliski przyjęcia mnie do PeBe. Tutaj jednak troszkę to trwało, z tego co widziałem jeszcze kilka dni Temu było ok 29 graczy w ~EB~. Dzisiaj jest 31, więc chyba ambasada została rozbudowana pomimo tego nie zostałem po proszony o udzielenie sittera. Więc Temat uważam za zamknięty.
Mam nadzieje, że będzie się nam dobrze współpracować, a tym bardziej z tymi osobami z ER i EB którzy są mnie najbliżej
pzdr.